Fysiotherapie na operatie


Fysiotherapie na een operatie nodig?

Kies voor een prettig herstel en een fantastisch resultaat. We staan voor u klaar!Fysiotherapie na operatie


Fysiotherapie na een operatie is een belangrijk onderdeel van het herstel. Het wordt gebruikt om de beweging en kracht te herstellen en de pijn en stijfheid te verminderen die vaak gepaard gaan met chirurgische incisies. Als fysiotherapeut beoordelen we het getroffen gebied, bepalen we het bewegingsbereik en stellen een revalidatieprogramma op dat speciaal is afgestemd op uw individuele behoeften.

Om het herstel na uw operatie te bevorderen kunt u terecht voor fysiotherapie bij Fysio i. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ook voor fysiotherapie aan huis. We vertellen u graag hoe we u kunnen helpen bij uw herstel.

Wat zeggen onze klanten?

Recensies

 
Fysiotherapie na operatie 4

De voordelen van Fysio i


Bij Fysio i zijn er verschillende specialisten op het gebied van fysiotherapie in Soesterberg en omgeving gericht op herstel na een operatie. Daarnaast blinken we uit in de volgende eigenschappen:


  • Flexibel in openingstijden, u bent welkom tot 22.00 uur
  • Direct een afspraak
  • Veel ervaring met topsport, revalidatie, oncologische- en oedeemtherapie
  • Persoonlijke aanpak door middel van maatwerk
  • Behandeling van 30 minuten
  • Gratis parkeermogelijkheden


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fysiotherapie tijdens het herstellen van een operatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de voordelen.

Fysio na heupoperatie

Fysiotherapie na een heupoperatie is een belangrijke stap voor een veilig en succesvol herstel. Werken met een getrainde fysiotherapeut kan het lichaam helpen zich aan te passen aan nieuwe en ongemakkelijke bewegingen, die cruciaal zijn voor het behoud van kracht en flexibiliteit. Een ervaren fysiotherapeut kan een programma aanpassen aan uw individuele behoeften, zodat u de beste kans heeft op een volledig herstel.

Veel voorkomende oefeningen zijn: stretchoefeningen, weerstandsoefeningen en balanstraining. Deze oefeningen helpen allemaal om kracht en mobiliteit in het gebied op te bouwen. De afspraken worden ontworpen met voortdurende evaluatie van uw vooruitgang, zodat elk revalidatieplan zo nodig kan worden aangepast. Tijd investeren in postoperatieve fysiotherapie kan de resultaten en de aanzienlijk verbeteren.

Fysiotherapie na schouderoperatie

Na een schouderoperatie speelt fysiotherapie een cruciale rol in het herstelproces. Het is een belangrijk onderdeel van de revalidatie en stelt u in staat uw kracht weer op te bouwen en een volledig bewegingsbereik van uw schouder te krijgen. Tijdens de fysiotherapiesessies kunnen we verschillende oefeningen doen om uw flexibiliteit te verbeteren en de pijn te verminderen.

Deze oefeningen kunnen worden aangevuld met het gebruik van apparatuur zoals massage-instrumenten. Deze instrumenten bevorderen de bloedcirculatie en helpen bij een betere mobiliteit van de schouder na de chirurgische ingreep. Het einddoel is een volledig herstel en het kunnen uitvoeren van dagelijkse activiteiten zonder beperkingen of ongemak.


Fysiotherapie na operatie 5

Maak nog vandaag een afspraak

Voordelen van fysiotherapie na operatieFysiotherapie na operatie 6

Versnelling

Versnelling van het genezingsproces na de ingreep


Fysiotherapie na operatie 7

Voorkomen

Voorkomen van verklevingen en infecties


Fysiotherapie na operatie 8

Verbetering

Verbetering doorbloeding van de huid en een mooier resultaat


Fysiotherapie na operatie 9

Minder pijn

Vermindering van de pijn


Fysiotherapie na operatie 10

Herstel na uw operatie van fysiotherapie

Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van het herstelproces voor veel mensen die een operatie hebben ondergaan. Gespecialiseerde oefeningen helpen om de kracht en flexibiliteit van de spieren te herstellen en helpen patiënten om weer normale bewegingen te maken. Bovendien kan fysiotherapie helpen om het evenwicht en de coördinatie te verbeteren, waardoor het risico op toekomstige blessures of een nieuwe operatie kleiner wordt. Uiteindelijk verhoogt regelmatige fysiotherapie onder toezicht van een gekwalificeerde fysiotherapeut de kans op optimaal herstel na een operatie.

Fysiotherapie na operatie nodig? Neem contact op

Bent u aan het herstellen van een operatie, of bent u alvast op zoek naar de mogelijkheden van fysio na een operatie? Bij Fysio i staan ervaren fysiotherapeuten voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw herstel. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ook voor andere behandelingen zoals after lipomassage of oefentherapie kunt u bij ons terecht.

© Fysio i

Afspraak maken