Fysio i fysiotherapie in Zeist

Ervaringen

 • Na de intake, heeft Peter gekeken naar mijn knie en duidelijk uitgelegd wat er precies aan de hand was. Ook gaf hij aan wat ik wel en niet mocht en kon doen. Na 2 weken gaat het al stukken beter door oefeningen die ik mee gekregen had. Kortom top!

 • Rob Goosen
  al een tijdje last van hielspoor , ten einde raad een afspraak gemaakt bij Peter, en ja hoor na 3 behandelingen met de dry needling methode was de pijn en hinder zo goed als verdwenen.
  Bedankt Peter !

 • Super goede ervaring gehad met Fysio i. Naar meerdere fysio’s geweest voor mijn elleboog, niemand die mij kon helpen. Nu 2 weken bij Fyio i en al gelijk resultaat! Zeker een aanrader dus.
  Olaf

 • Paar weken voor mijn wedstrijd kreeg ik een blessure aan mijn linker arm. Met dry needle heeft hij mijn blessure verholpen. Hierdoor kon ik gewoon meedoen aan mijn wedstrijd.

  Bedankt Peter!

 • Ik had in juni mijn enkel gebroken zat 4 weken met gips na die 4 weken moest ik een fysio volgen want ik zat ook op kickboksen dus het was beter om een fysio te volgen. En ik ben heel snel van me klachten afgekomen ik bedank peter heel erg! Ik was op op vakantie geweest en had een paar oefeningen mee gekregen sinds ik terug ben gaat het super goed ik voel me als eerst!

  Gr souf.

 • Ruim 10 jaar lang dagelijks door mijn linker enkel gestapt (2-3 keer per dag), nooit wat aan gedaan. Sinds kort weer begonnen met voetballen, gelijk weer vol door mijn enkel gegaan. Afspraak gemaakt met Peter, samen begonnen aan het versterken van mijn enkel. 6 weken later klaar met de behandeling en deze 6 weken geen enkele keer door mijn enkel gegaan. Nu 2 maanden na de behandeling nog steeds niet door mijn enkel gegaan.

  Top behandeling met effectief resultaat, had het veel eerder moeten doen. Peter bedank!

 • Ik ben Mohamed en ik ben 16 jaar. Ik had heel lang last van me nek al ongeveer 5 jaar.
  Ik kon bijvoorbeeld mn hoofd niet stil houden en niet lang naar boven of beneden kijken maar door de oefeningen die we allemaal hebben gedaan en de behandelingen, ben ik weer herstelt en weer helemaal gezond.

  Het was een zeer effectieve behandeling dus bedankt hiervoor,
  Mohamed

 • Marghino Banel
  4 jaar ago

  Marghino Banel
  Ik moest naar de fysio omdat ik mijn enkelbanden had verrekt in een basketbal wedstrijd. toen ik daar was werd ik geholpen door Peter eerst wist ik niet wat er te verwachten was eigelijk boeide me het niet echt zo veel maar peter gaf me hele leuke oefeningen ze waren wel zwaar na een tijdje maar heel leuk eerst moest ze kijken wat ik wel of nog niet kon maar na 5 weken of zelfs minder kon ik alles weer. Ik kon weer trainen, wedstrijden spelen en gymen en dat vond ik heel fijn.

 • Ik ben Chevienna en ik ben 15 jaar. Tijdens het voetballen had ik een blessure in mijn hamstrings opgelopen, waardoor ik niet meer kon rennen en soms ook wel lopen. Gelukkig hielp Peter mij. Na de eerste behandeling en de oefeningen die hij mij als huiswerk had gegeven, ging het al stukken beter. Ik was ongeveer 5 weken aan het herstellen, maar merkte dus al na 1 week resultaat.

  Mijn ervaringen is zeer positief.

  Bedankt daarvoor!,
  Chevienna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.