Ervaringen

Ervaringen

Kies voor zorg met aandacht

Jeroen

Peter is een zeer kundig en gemotiveerde fysiotherapeut. Mijn ervaring is uiterst positief. Het was een erg lastige klacht aan de knie, maar na lange tijd is deze eindelijk verholpen. Niks is te veel, alles kan in overleg. Daar uit is een langdurig behandelplan voort gekomen en deze is meer dan geslaagd! Ik zou Fysio i aan iedereen aanraden.

Evita

Na 9 maanden met een knieblessure rondgelopen te hebben die niet lekker overging, ben ik naar Fysio-i overgestapt. Peter liet weten dat ik juist wél krachttraining zou moeten doen en dat ik kon beginnen met het opbouwen van hardlopen. Vooral zijn duidelijke instructies wat betreft pijn hebben mijn angst om teveel te doen weggenomen. Tussendoor nam hij de tijd om te bellen toen ik weer meer pijn had en kon hij me duidelijk vertellen wat ik beter wel en niet kon doen. Nu loop ik weer 25 minuten, bouw rustig op en weet wel naar wie ik toe ga mocht ik nog eens een blessure hebben. 😉

Mohamed

Ik heb al een aantal fysio’s gehad die mij niet konden helpen. Toen ik bij fysio-i terecht kwam ben ik vriendelijk geholpen en werd er gekeken naar hoe manieren hoe we het pijn konden bestrijden dit is uiteindelijk ook gelukt. Begripvol persoon en klantvriendelijk oplossingsgericht.

Ervaringen 3

Henok

Voordat ik bij Fysio-i kwam had ik al enige tijd last van een muisarm, na enkele afspraken bij Fysio-i heb ik daar nu een stuk minder last van! De pijn is zo goed als weg. Peter heeft mij bij de intake een duidelijk vooruitzicht en planning geboden van hoelang het zou duren en wat ik daarvoor qua oefeningen moest doen. Deze planning klopte achteraf als een bus! Echt heel fijn en top!

Jelle

Na de intake, heeft Peter gekeken naar mijn knie en duidelijk uitgelegd wat er precies aan de hand was. Ook gaf hij aan wat ik wel en niet mocht en kon doen. Na 2 weken gaat het al stukken beter door oefeningen die ik mee gekregen had. Kortom top!

Rob

al een tijdje last van hielspoor , ten einde raad een afspraak gemaakt bij Peter, en ja hoor na 3 behandelingen met de dry needling methode was de pijn en hinder zo goed als verdwenen.

Bedankt Peter 

Olaf

Super goede ervaring gehad met Fysio i. Naar meerdere fysio’s geweest voor mijn elleboog, niemand die mij kon helpen. Nu 2 weken bij Fyio i en al gelijk resultaat! Zeker een aanrader dus.

Olaf

El Ghazi

Paar weken voor mijn wedstrijd kreeg ik een blessure aan mijn linker arm. Met dry needle heeft hij mijn blessure verholpen. Hierdoor kon ik gewoon meedoen aan mijn wedstrijd.

Bedankt Peter!

Soufian

Ik had in juni mijn enkel gebroken zat 4 weken met gips na die 4 weken moest ik een fysio volgen want ik zat ook op kickboksen dus het was beter om een fysio te volgen. En ik ben heel snel van me klachten afgekomen ik bedank peter heel erg! Ik was op op vakantie geweest en had een paar oefeningen mee gekregen sinds ik terug ben gaat het super goed ik voel me als eerst!

Gr souf.

Tim

Ruim 10 jaar lang dagelijks door mijn linker enkel gestapt (2-3 keer per dag), nooit wat aan gedaan. Sinds kort weer begonnen met voetballen, gelijk weer vol door mijn enkel gegaan. Afspraak gemaakt met Peter, samen begonnen aan het versterken van mijn enkel. 6 weken later klaar met de behandeling en deze 6 weken geen enkele keer door mijn enkel gegaan. Nu 2 maanden na de behandeling nog steeds niet door mijn enkel gegaan.

Top behandeling met effectief resultaat, had het veel eerder moeten doen. Peter bedank!

Marghino

Ik moest naar de fysio omdat ik mijn enkelbanden had verrekt in een basketbal wedstrijd. toen ik daar was werd ik geholpen door Peter eerst wist ik niet wat er te verwachten was eigelijk boeide me het niet echt zo veel maar peter gaf me hele leuke oefeningen ze waren wel zwaar na een tijdje maar heel leuk eerst moest ze kijken wat ik wel of nog niet kon maar na 5 weken of zelfs minder kon ik alles weer. Ik kon weer trainen, wedstrijden spelen en gymen en dat vond ik heel fijn.

Henok

Voordat ik bij Fysio-i kwam had ik al enige tijd last van een muisarm, na enkele afspraken bij Fysio-i heb ik daar nu een stuk minder last van! De pijn is zo goed als weg. Peter heeft mij bij de intake een duidelijk vooruitzicht en planning geboden van hoelang het zou duren en wat ik daarvoor qua oefeningen moest doen. Deze planning klopte achteraf als een bus! Echt heel fijn en top!

Mohamed

Ik ben Mohamed en ik ben 16 jaar. Ik had heel lang last van me nek al ongeveer 5 jaar.

Ik kon bijvoorbeeld mn hoofd niet stil houden en niet lang naar boven of beneden kijken maar door de oefeningen die we allemaal hebben gedaan en de behandelingen, ben ik weer herstelt en weer helemaal gezond.

Het was een zeer effectieve behandeling dus bedankt hiervoor,

Mohamed

Chevienna

Ik ben Chevienna en ik ben 15 jaar. Tijdens het voetballen had ik een blessure in mijn hamstrings opgelopen, waardoor ik niet meer kon rennen en soms ook wel lopen. Gelukkig hielp Peter mij. Na de eerste behandeling en de oefeningen die hij mij als huiswerk had gegeven, ging het al stukken beter. Ik was ongeveer 5 weken aan het herstellen, maar merkte dus al na 1 week resultaat.

Mijn ervaringen is zeer positief.

Bedankt daarvoor!,

Chevienna

Wat zeggen onze klanten?

Recensies

© Fysio i

Afspraak maken