After lipo massage


Bent u op zoek naar een after lipo massage, de massage na liposuctie?

Kies voor een prettig herstel en een fantastisch resultaat. Wij staan voor u klaar!After lipo massage na liposuctie


Heeft u een liposuctie ondergaan en bent u klaar voor de after lipo massage? Deze zogenoemde after lipo massage wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage. Dit is een massagevorm van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Door de massage wordt uw lymfesysteem/stelsel opnieuw geactiveerd, waardoor het harder gaat werken. Tevens worden afvalstoffen afgevoerd door het lymfestelsel.


Voor een after lipo massage kunt u terecht bij Fysio-I in Zeist. Wij zijn gespecialiseerd in diverse therapieën, waaronder Oedeemtherapie, en kunnen u helpen met de massage na liposuctie. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Wat zeggen onze klanten?

Recensies

 
After lipo behandeling 2

Fysio-I, dé specialist in fysiotherapie


Bij Fysio-I werken verschillende specialisten op het gebied van fysiotherapie. Wij kiezen voor zorg met aandacht! We hebben een aantal eigenschappen van onze praktijk op een rijtje gezet:


  • Flexibel in openingstijden, u bent welkom tot 22.00
  • Direct een afspraak
  • Veel ervaring met topsport, revalidatie, oncologische- en oedeemtherapie
  • Persoonlijke aanpak door middel van maatwerk
  • Behandeling van 30 minuten
  • Gratis parkeermogelijkheden


Wilt u een massage na liposuctie boeken? Fysio-I kan u helpen! Maak een afspraak via ons contactformulier. Heeft u verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op.


Wat is after lipo massage nu precies?

Heeft u een zware operatieve ingreep ondergaan zoals liposuctie? Dan is het zeer aan te raden om after lipo massages te regelen. Maar wat houdt dit precies in? Bij een after lipo massage worden afvalstoffen in het lichaam verdreven en harde plekken of bolletjes voorkomen. Er zijn verschillende technieken om after lipomassage uit te voeren. De meest voorkomende techniek is manuele lymfedrainage, hierbij wordt een verstoorde lymfedrainage met de handen gestimuleerd.

Waarom een after lipo massage?

Wanneer u een liposuctie heeft ondergaan, is er een grote hoeveelheid vetweefsel bij u weggezogen. Dit heeft een grote impact op uw lichaam gehad en daarom is after lipo massage zeer belangrijk. De massage na liposuctie is heel bepalend voor het eindresultaat. Na de operatie kunnen er verhardingen optreden, waardoor een bobbelig weefsel ontstaat. Dit is iets wat voorkomen wordt door middel van after lipo massage.


Harde plekken na liposuctie zijn het gevolg van ontstekingen en weefselschade. Tevens kan het lichaam een reactie geven op het apparaat waarmee de vetcellen weggehaald worden, waardoor ook onregelmatigheden kunnen ontstaan. Het weefsel zwelt op door vocht, wat vooral gebeurd in de buik. Bij after lipomassage wordt het lymfesysteem geactiveerd, waardoor dit overtollige vocht en afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kunnen worden.


After lipo behandeling 3

Maak nog vandaag een afspraak

Voordelen after lipo massage


Een after lipo massage heeft een aantal voordelen voor uw herstel van liposuctie. Deze voordelen zult u gegarandeerd waarnemen wanneer u deze massages binnen twee maanden (idealiter na twee weken) na uw ingreep onderneemt. In het begin van uw herstel probeert uw lymfestelsel in uw lichaam namelijk nieuwe verbindingen te maken met het beschadigde gebied. Bij tijdige aanpak komen verschillende voordelen kijken.

After lipo behandeling 4

Versnelling

Versnelling van het genezingsproces na de ingreep

After lipo behandeling 5

Voorkomen

Voorkomen van verklevingen en infecties


After lipo behandeling 6

Verbetering

Verbetering doorbloeding van de huid en een mooier resultaat


After lipo behandeling 7

Minder pijn

Vermindering van de pijn


After lipo behandeling 8

Lymfedrainage massage na liposuctie

Lymfedrainage massage is een techniek die veel wordt gebruikt bij de after lipo massage. Toch is iedereen anders en zo ook elke liposuctie. Wij vinden het belangrijk dat er een effectieve en complete behandeling gegeven wordt, dus kijken we naar uw persoonlijke situatie. In sommige gevallen passen we een mix van technieken toe om op deze manier het beste resultaat te krijgen. Zo kunnen we lymfedrainage combineren met myofasciale massages en diepe weefselmassages. Bij alle technieken ligt de focus op het voorkomen (of afbreken) van harde bolletjes onder de huid en het afdrijven van vocht en afvalstoffen.

After lipo behandeling 9

After lipo massage: wanneer starten en hoe vaak?

Na uw liposuctie ingreep kunt u het beste zo’n twee weken erna starten met de after lipomassage. Wanneer u eerder begint, zult u nog veel pijn ondergaan. Maar hoeveel massages u het beste kunt nemen, hangt af van uw situatie en herstel. Wij raden het minimum aantal van 8 keer aan voor een mooi resultaat. Dit kunnen er meer worden wanneer daar behoefte of noodzaak voor is. Soms wordt de liposuctie in combinatie met een buikwandcorrectie uitgevoerd. Hierbij adviseren wij een minimum aantal massages van 14 keer.

Herstel na liposuctie buik

Na liposuctie van de buik krijgt u last van stijfheid, zwellingen en blauwe plekken. Deze verschijnselen nemen langzaam af tijdens uw herstel. Het duurt ongeveer 2 tot 3 maanden tot de buik volledig hersteld is met de nieuwe contouren. De eerst week na de operatie moet u rust houden, maar zult u wel moeten blijven bewegen. Dit heeft te maken met de bloedsomloop. Het herstel na liposuctie van de buik verloopt vaak zeer goed en uiteindelijk is er zelfs weinig van te zien. De achtergebleven littekens zijn klein en vallen weinig op.

De beste zorg binnen fysiotherapie

Alle medewerkers bij Fysio-I werken op een onderscheidende manier. Wij slaan namelijk een brug tussen de wetenschap en de therapiepraktijk van alledag. Op deze manier kunnen wij u de beste behandelingen mogelijk aanbieden, ook op het gebied van after lipo massage. U kunt er ook voor kiezen om al vóór de liposuctie met after lipomassage te beginnen. Dit klinkt misschien vreemd, maar op deze manier zorgt u voor een goede voorbereiding en voor een goed eindresultaat. Naast after lipo massage bieden wij nog andere diensten aan, om het u lichamelijk zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Neem contact met ons op

Bent u klaar voor een massage na liposuctie? Dan bent u van harte welkom bij Fysio-I. Neem direct contact met ons op via ons contactformulier. We kunnen dan al binnen drie dagen een afspraak maken. Ook als u nog vragen heeft, dan kunt u ons bellen. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Afspraak maken