Fysiotherapie in Zeist

“Met deze aanpak staat Fysio i garant voor de best mogelijke zorg binnen de fysiotherapie”


Over Fysio i

“Met deze aanpak staat Fysio i garant voor de best mogelijke zorg binnen de fysiotherapie”

De wereld van fysiotherapie is aan verandering onderhevig; diverse wetenschappers komen geregeld met nieuwe inzichten over hoe het menselijk lichaam effectiever te behandelen. Onze fysiotherapeut Peter Ilchev volgt wetenschappelijke onderzoeken op de voet, opdat U de meest actuele en excellente behandeling krijgt. Met deze aanpak staat Fysio i garant voor de best mogelijke zorg binnen de fysiotherapie.

Fysio i onderscheidt zich van de overige praktijken door de Evidence Based Practice (EBP), waarbij een brug wordt geslagen tussen de wetenschap en de therapiepraktijk van alledag. Onze fysiotherapeut is een vakman in hart en nieren en staat dagelijks voor U klaar met zijn vooruitstrevende behandelingen.

De praktijk is gevestigd bij Slimani Gym aan de Huis Ter Heideweg 26 in Zeist. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Over Fysio I 3

Fysio

“Fysio i hecht veel waarde aan persoonlijke en exclusieve aandacht”

Fysiotherapeut Peter Ilchev is een zorgprofessional die zich blijft ontwikkelen, multidisciplinair is en durft te innoveren. Met zijn specialistische kennis en oprechte interesse biedt hij zorg op maat en stelt hij cliënten op hun gemak zodat het beste uit de behandeling gehaald kan worden.

Bij Fysio i wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke en exclusieve aandacht. “Voordat ik aan een behandeling begin, bied ik een luisterend oor. Aan de hand van dit gesprek, creëer ik een passend behandelingsplan voor de cliënt. Ik ben van mening dat fysiotherapie meer is dan gemasseerd worden en de spieren soepeler maken. Fysiotherapie is de zelfredzaamheid van mensen stimuleren. Alles staat in het teken van de cliënt snel beter en zelfstandig maken.”

Ilchev is voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie (NVFL, regio Utrecht). Hij vindt het vanuit zijn positie belangrijk om kennis te verspreiden opdat cliënten beter geholpen kunnen worden en de zorg hierdoor te kunnen verbeteren. Ilchev heeft een indrukwekkende cv opgebouwd. Zo studeerde hij af aan de internationale hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan. De opleidingen van THIM Hogeschool behoren tot de beste van Nederland en worden inmiddels ruim 40 jaar erkend door de Nederlandse overheid. De alumni staan bekend om hun deskundigheid en ondernemersgeest en werken zowel in Nederland als in het buitenland. Ilchev is tevens erkend Oncologisch Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut, en als fanatiek sportman weet hij om te gaan met pijn en blessures.

B.I.G. nummer: 9921574704

Over Fysio I 4

10/10

Over Fysio I 5

© Fysio i

Afspraak maken