Fysiotherapie in Soesterberg en omgeving

Op zoek naar een fysio in Soesterberg? Misschien kampt u met pijn en ongemak in spieren of gewrichten en kunt u hierdoor niet goed of vrij bewegen? Fysio i fysiotherapie nabij Soesterberg aan waarmee wij uw klachten effectief behandelen. Wij volgen iedere ontwikkeling in de fysiotherapie op de voet en werken dan ook volgens Evidence Based Practice (EBP). Dit betekent dat wij altijd volgens de nieuwste en beste behandelmethode werken. Zodoende zijn we optimaal in staat om uw ongemakken te verminderen of zelfs te verhelpen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of maak een afspraak. U kunt al in 3 werkdagen bij ons terecht.

Fysio in Soesterberg 7
Fysio in Soesterberg 8

Ervaren fysio in Soesterberg

Fysio i in Soesterberg is een ervaren praktijk voor fysiotherapie waar u terecht kunt wanneer u klachten ervaart aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen komen door een functiestoornis aan banden, gewrichten, spieren of pezen. Echter kan fysiotherapie in Soesterberg ook uitkomst bieden wanneer u een stoornis heeft aan de bloedvaten, het zenuwstelsel, het hart, de longen en de huid.

Waarom kiezen voor fysio van Fysio i? De voordelen van onze praktijk op een rij:

  • Flexibel in openingstijden: u bent welkom tot 22 uur;
  • Binnen drie dagen een plek beschikbaar;
  • Veel ervaring met topsport en arbeidstherapie;
  • Persoonlijke aanpak van een fysiotherapeut door middel van maatwerk;
  • Behandeling van 30 minuten.
Fysio in Soesterberg 9

Verschillende soorten fysiotherapie


Bij onze praktijk kunt u terecht voor verschillende soorten fysiotherapie in Soesterberg, waaronder voor oefentherapie, oedeemtherapie, oncologische fysiotherapie, after lipomassage en dry needling. Welke vorm van fysiotherapie uitkomst biedt in uw situatie, is geheel afhankelijk van de klachten die u ervaart. We bespreken de vormen van de soorten fysiotherapie die we aanbieden kort:


Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is een therapie die uitkomst biedt voor mensen die een (lymf)-oedeem hebben. Een oedeem kan vele ongemakken veroorzaken, zoals zware of gestuwd aanvoelende lichaamsdelen. Oedeemtherapie in de vorm van bijvoorbeeld manuele lymfedrainage kan verlichting bieden.

Oefentherapie

Oefentherapie is een goede therapie voor hen die een blessure hebben opgelopen. Deze vorm van fysiotherapie staat ook wel bekend als fitness therapie, is een op een en vindt plaats in een oefenzaal. Voorafgaand aan de therapie stellen we een behandelplan op.

Dry needling

Heeft u regelmatig pijn in uw spieren, waardoor u niet meer goed kunt bewegen? Tijdens een dry needling behandeling worden uw spieren aangeprikt met een speciale techniek. Tijdens het aanprikken ontspant de spier, waardoor u aanzienlijk minder pijn ervaart. Ook wordt de lokale doorbloeding verbeterd, waardoor de beweeglijkheid terugkeert.

Oncologische fysiotherapie

Oncologische fysiotherapie draagt bij aan de revalidatie, zowel voor als na kanker. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat bewegen een positief effect heeft op het voorkomen van kanker, maar ook op het vertragen van de ziekte en het verbeteren van de kwaliteit van leven. We stellen een beweegprogramma voor u op, dat bestaat uit een op maat gemaakt plan.

Fysio in Soesterberg 10

Fysiotherapie aan huis


Bent u minder mobiel, maar wilt u toch graag fysiotherapie ondergaan? We begrijpen dat het in sommige situaties lastig is om naar onze praktijk toe te komen. Om die reden komen we graag naar u toe voor fysiotherapie aan huis. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van fysiotherapie aan huis, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Fysio in Soesterberg 11

Meer weten over fysio in Soesterberg?


Maak een afspraak voor fysiotherapie Soesterberg en ervaar wat onze diensten voor u kunnen betekenen. Doorgaans kunt u al 3 dagen na het maken van een afspraak bij ons terecht voor therapie. Wist u dat u bij ons geen verwijzing van een huisarts nodig heeft voor het maken van een afspraak? Doordat we contracten hebben met alle zorgverzekeraars, kunnen we de kosten rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen als fysiotherapeut in Soesterberg? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, we vertellen graag meer over de behandelingen die we aanbieden. U kunt contact met ons opnemen door een terugbelverzoek achter te laten of door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug voor het verschaffen van meer informatie.

© Fysio i

Afspraak maken