After lipomassageAfter lipomassage na een liposuctie


After lipomassage wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage. Dit is een massagevorm van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Door de massage wordt uw lymfesysteem/stelsel opnieuw geactiveerd, waardoor het harder gaat werken. Tevens worden afvalstoffen afgevoerd door het lymfestelsel.


Als u een after lipomassage wilt, kunt u terecht bij Fysio-I. Wij zijn gespecialiseerd in diverse therapieën en kunnen u ook helpen met de massage na liposuctie. Bent u geïnteresseerd? Neem dan direct contact op.

Massage na liposuctie bij Fysio i

  • Flexibel in openingstijden : u bent welkom tot 22.00;
  • Direct een afspraak
  • Veel ervaring met topsport, revalidatie, oncologische- en oedeemtherapie;
  • Persoonlijkeaanpak doormiddel van maatwerk;
  • Behandeling van 30 minuten;
  • Gratis parkeermogelijkheden.


Wilt u een massage na liposuctie boeken? Doe dat dan bij Fysio-I. Een afspraak maken kan via de contactpagina op de website. Ook als u nog vragen hebt, kunt u bij ons terecht.

Waarom een after lipomassage?

Als u een liposuctie hebt ondergaan, wat betekent dat er een teveel aan vetweefsel weggezogen is, is een after lipomassage zeer belangrijk. Deze massage zorgt er namelijk voor dat er een nog mooier resultaat wordt behaald. De massage na liposuctie is heel bepalend voor het eindresultaat. Na de operatie kunnen er verhardingen optreden, waardoor een bobbelige weefsel ontstaat. Dit is iets wat voorkomen wordt door middel van de after lipomassage.

 

De verhardingen zijn het gevolg van ontstekingen en weefselschade. Tevens kan het lichaam een reactie geven op het apparaat waarmee de vetcellen weggehaald worden, waardoor ook onregelmatigheden kunnen ontstaan. Het weefsel zwelt op door vocht, wat vooral gebeurd in de buik. Bij de after lipomassage wordt het lymfesysteem geactiveerd, waardoor dit overtollige vocht en afvalstoffen gemakkelijk afgevoerd kan worden.

 

De beste zorg binnen de fysiotherapie

Wij bij Fysio-I werken op een onderscheidende manier. Wij slaan namelijk een brug tussen de wetenschap en de therapiepraktijk van alledag. Op deze manier kunnen wij u de beste behandelingen mogelijk aanbieden, ook op het gebied van after lipomassage. U kunt er ook voor kiezen om al vóór de liposuctie met de after lipomassage te beginnen. Dit zorgt voor een goede voorbereiding en voor een goed eindresultaat na de liposuctie. Naast de after lipomassage bieden wij nog andere diensten aan, om het u lichamelijk zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Neem contact met ons op


Bent u klaar voor een massage na liposuctie? Dan bent u van harte welkom bij Fysio-I. Neem

direct contact met ons op via de contactpagina. We kunnen dan al binnen drie dagen een afspraak maken. Ook als u nog vragen hebt, is contact

opnemen geen enkel probleem. Wij beantwoorden graag uw vragen

© Fysio i