Fysiotherapie Bosch en Duin

The point of using dummy text for your paragraph is that it has a more-or-less normal

distribution of letters. making it look like readable English.

Fysiotherapie Bosch en Duin


Heeft u moeite met bewegen, door pijn of ongemak in bijvoorbeeld uw spieren of gewrichten? Bent u op zoek naar een oplossing voor uw probleem en wilt u gebruik maken van fysiotherapie in Bosch en Duin? Dan bent u bij Fysio i aan het juiste adres. Als fysiotherapeut in Bosch en Duin, zal de praktijk van Peter Ilchev u helpen bij al uw klachten, waardoor u zich binnen de kortste keren weer vrij en zonder pijn of ongemak kan voortbewegen. Wij volgen iedere ontwikkeling in de fysiotherapie op de voet, en werken dan ook volgens Evidence Based Practice (EBP). Dit betekent dat wij u, als fysio in Bosch en Duin, altijd volgens de nieuwste en beste behandelingsmethoden zullen helpen. Dus denkt u dat u alles al heeft geprobeerd? Neem dan contact op met Fysio i.

Fysiotherapie Bosh en Duin 5
Fysiotherapie Bosh en Duin 6

Onze fysiotherapie in Bosch en Duin

Wij zijn van mening dat iedere klacht anders is en daarom helpen wij iedereen met dezelfde precisie. Een doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig om door onze fysiotherapeut in Bosch en Duin te worden behandeld. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars om uw behandeling vergoed te krijgen. Heeft u dus een lichamelijke klacht? Blijf hier niet langer mee lopen en neem contact op met Fysio i. Wij onderscheiden ons met:

  • Persoonlijke aandacht
  • Werken volgens de laatste inzichten
  • Revalidatie mogelijkheid (ook orthopedisch en bij chronische klachten)
  • Flexibele uren
  • Vrijblijvend persoonsgerichte informatie voor iedereen
  • Binnen 1-2 dagen een afspraak
  • Gratis parkeermogelijkheden
  • Bij ons kan iedereen worden behandeld, jong en oud, professional of amateur. Wij bieden iedereen dezelfde, op maat gemaakte behandelingen. Bij ons wordt u geholpen door een fysio in Bosch en Duin die iedere klacht specifiek bekijkt en behandelt. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!
Fysiotherapie Bosh en Duin 7

Over ons


Sinds 2016 is Peter Ilchev werkzaam als fysiotherapeut in Bosch en Duin binnen zijn eigen praktijk. Deze is gevestigd in de sportschool Slimani Gym. De expertise is breed, er worden namelijk zowel fanatieke sporters met sportblessures als ieder ander met klachten aan het bewegingsapparaat geholpen. Bij ons is altijd iedereen welkom! Door onze brede expertise kunnen wij iedereen helpen bij iedere fysiotherapeutische klacht.

Komt het even niet uit om een behandeling tijdens reguliere tijden te ondergaan? Dat is bij Fysio i geen enkel probleem, wij zijn flexibel en behandelen ook buiten de reguliere werktijden, indien noodzakelijk ook in het weekend. Het is bij ons tevens mogelijk om thuis een behandeling te ondergaan.

Meer weten over

Fysio i?

Wilt u meer weten over een van onze behandelingen of wilt u eens horen of onze behandelingen ook bij u passen? Neem dan gerust eens contact met ons op en stel uw vraag. U kunt dan indien gewenst direct een afspraak maken. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer u kunt ook mailen naar [email protected].

Afspraak maken