Fysiotherapie Austerlitz


Fysiotherapie Austerlitz


Heeft u moeite tijdens het bewegen door pijn of ongemak in uw spieren en gewrichten en heeft u hier al langer last van? Wilt u hier iets aan gaan doen en bent u op zoek naar het juiste adres voor fysiotherapie in Austerlitz? Kies dan voor Fysio i, onze praktijk in Zeist, die u graag helpt van deze problemen af te komen. Wij werken altijd volgens de laatste en beste behandelmethoden en uw klachten verdwijnen normaliter binnen korte termijn. Fysio i is hét adres voor fysiotherapie in de buurt van Austerlitz. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Fysiotherapie Austerlitz 5
Fysiotherapie Austerlitz 6

Onze fysiotherapie in Austerlitz

Fysiotherapie is een vak dat zich constant ontwikkelt. Daarom werken wij volgens het principe ‘Evidence Based Practice’ (EBP). Dit betekent dat wij u altijd volgens de laatst ontwikkelde en bewezen methoden zullen behandelen. Onze fysiotherapie nabij Austerlitz is er voor iedereen, jong en oud, sporters en amateurs. Wij bieden het volgende:

  • Persoonlijke aandacht
  • Werken volgens de laatste inzichten
  • Revalidatie mogelijkheid (ook orthopedisch en bij chronische klachten)
  • Flexibele uren
  • Vrijblijvend persoonsgerichte informatie voor iedereen
  • Binnen 1-2 dagen een afspraak
  • Gratis parkeermogelijkheden


Fysiotherapie Austerlitz 7

Over ons


Sinds 2016 is Peter Ilchev werkzaam als fysiotherapeut in Bosch en Duin binnen zijn eigen praktijk. Deze is gevestigd in de sportschool Slimani Gym. De expertise is breed, er worden namelijk zowel fanatieke sporters met sportblessures als ieder ander met klachten aan het bewegingsapparaat geholpen. Bij ons is altijd iedereen welkom! Door onze brede expertise kunnen wij iedereen helpen bij iedere fysiotherapeutische klacht.

Komt het even niet uit om een behandeling tijdens reguliere tijden te ondergaan? Dat is bij Fysio i geen enkel probleem, wij zijn flexibel en behandelen ook buiten de reguliere werktijden, indien noodzakelijk ook in het weekend. Het is bij ons tevens mogelijk om thuis een behandeling te ondergaan.

Meer weten over Fysio i?

Wilt u meer weten over een van onze behandelingen of wilt u eens horen of onze behandelingen ook bij u passen? Neem dan gerust eens contact met ons op en stel uw vraag. U kunt dan indien gewenst direct een afspraak maken. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 030-2027 221 u kunt ook mailen naar [email protected].

Afspraak maken