Fysiotherapie in Zeist
Fysiotherapie in Zeist

Fysio

“Fysio i hecht veel waarde aan persoonlijke en exclusieve aandacht”

Fysiotherapeut Peter Ilchev is een zorgprofessional die zich blijft ontwikkelen, multidisciplinair is en durft te innoveren. Met zijn specialistische kennis en oprechte interesse biedt hij zorg op maat en stelt hij cliënten op hun gemak zodat het beste uit de behandeling gehaald kan worden.

Bij Fysio i wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke en exclusieve aandacht. “Voordat ik aan een behandeling begin, bied ik een luisterend oor. Aan de hand van dit gesprek, creëer ik een passend behandelingsplan voor de cliënt. Ik ben van mening dat fysiotherapie meer is dan gemasseerd worden en de spieren soepeler maken. Fysiotherapie is de zelfredzaamheid van mensen stimuleren. Alles staat in het teken van de cliënt snel beter en zelfstandig maken.”

Ilchev is voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie (NVFL, regio Utrecht). Hij vindt het vanuit zijn positie belangrijk om kennis te verspreiden opdat cliënten beter geholpen kunnen worden en de zorg hierdoor te kunnen verbeteren. Ilchev heeft een indrukwekkende cv opgebouwd. Zo studeerde hij af aan de internationale hogeschool voor fysiotherapie Thim van der Laan. De opleidingen van THIM Hogeschool behoren tot de beste van Nederland en worden inmiddels ruim 40 jaar erkend door de Nederlandse overheid. De alumni staan bekend om hun deskundigheid en ondernemersgeest en werken zowel in Nederland als in het buitenland. Ilchev is tevens erkend Oncologisch Fysiotherapeut en Oedeemtherapeut, en als fanatiek sportman weet hij om te gaan met pijn en blessures.

B.I.G. nummer: 9921574704

Beoordeling:

Peter Ilchev Fysio i fysiothrapeut Zeist