Dry needling Zeist

U heeft last van pijn of ongemak in uw spieren. Dit straalt misschien zelfs uit naar andere lichaamsdelen zoals naar arm, been of hoofd. Dan kan dry needling in Zeist van Fysio i de oplossing voor u zijn. Onze fysio dry needling helpt u van uw klachten af met doelgerichte behandelingen. Hierdoor wordt de spanning in uw spieren verlicht en zullen uw klachten verdwijnen. Wilt u meer weten over dry needling in Zeist? Neem dan contact met ons.

Dry-needling Zeist 7
Dry-needling Zeist 8

Dry needling, hoe werkt het?

Dry needling in Zeist van Fysio i kan u helpen bij langdurig ongemak of pijn in de spieren. Dit is een redelijk nieuw behandelmethode, overgekomen vanuit Canada, waarmee door middel van een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald kort de spier wordt geprikkeld. Dit doen wij niet zomaar. Wij gaan op zoek naar zogenaamde ‘triggerpoints’. Dit zijn knopen in de spier die naast lokale drukpijn, ook kan zorgen voor pijn verder in de spier en de oorzaak kunnen zijn van verdere klachten. Onze fysio dry needling prikkelt kort deze triggerpoints waardoor de spier waarvan u last heeft zich langdurig zal ontspannen. Hierdoor zullen uw klachten verdwijnen. U zal zich na de behandeling dan ook direct beter voelen en merken dat u weer vrij en zonder klachten kunt bewegen. Na de behandeling zult u ook gerichte oefeningen mee krijgen om klachten in de toekomst te voorkomen.

Dry-needling Zeist 9

Over Fysio i


Sinds 2016 is fysiotherapeut Peter Ilchev werkzaam in zijn eigen praktijk, Fysio i. De expertise van de praktijk is breed en er worden vele patiënten met diverse klachten behandeld. Iedereen is dan ook welkom bij Fysio i, wat uw klachten ook zijn. U zult met een gericht en persoonlijk behandelplan van uw klachten afgeholpen worden. Laat u dan ook overtuigen door de voordelen:

  • Persoonlijke aandacht
  • Werken volgens de laatste inzichten
  • Revalidatie mogelijkheid (ook orthopedisch en bij chronische klachten)
  • Flexibele uren
  • Vrijblijvend persoonsgerichte informatie voor iedereen
  • Binnen 1-2 dagen een afspraak
  • Gratis parkeermogelijkheden


Neem contact met ons op

Loopt u al tijden met dezelfde klacht en komt u hier maar niet van af? Probeer dan eens dry needling in Zeist van Fysio i. Onze dry needling fysio helpt u met gerichte behandelingen van uw klachten af. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

© Fysio i

Afspraak maken